DM

Innebandy blev det ändå på mig idag. Blev så att jag for med Olivia för att kolla DM match mellan guif och city. Så nu sitter jag här och hejar på guif, känns som dom kan behöva all pepp de kan få!!I choose you.

Hejsan,
Sitter på skolan just nu och har håltimme. Vi har suttit och planerat lite inför pepparkakshusbakartävlingen vi ska ha på skolan nästa fredag. Det ända jag säger är att vi kommer så vinna!! Ikväll är det träning men jag ska inte träna. Ska ha träningsledigt denna vecka ut pga att min kropp inte orkar med. Jag är förkyld hela tiden, jag sträcker mig och är konstant trött. Så träningsfritt denna vecka ut är det som gäller för mig. Jag brukar inte ha lätt för att säga att jag inte ska träna. Jag tar tag i mig själv och åker även fast jag kanske egentligen inte ska. Men nu känner jag att det är nog, jag pallar inte med det något mer. Så därför känns det faktiskt hel okej att sätte en gräns och säga ifrån att jag inte orkar mer, jag måste ha en paus. Så efter skolan blir det att fara hem och göra klart julgodiset jag påbörjade igår. Sedan får vi se vad som händer, sömn ska det bli i alla fall, mycket sömn.
 
Girly gingerbread house
 
Decorating with royal icing: details for your gingerbread house | King Arthur Flour – Baking Banter
 
Girly Girl
 
Clina Svenskon
 
 
 

Rocky road.

Ingredienser:
600 g mörk choklad 70 %
2 påsar dumle
2 nävar minimarshmallows
3 dl saltade jordnötter
1 dl skalade pistagenötter
 
Gör så här:
1. Smält chokladen på låg värme i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).
2. Blanda samtliga ingredienser i en skål, gärna lite slarvigt och spara lite till garnering. 
3. Fyll rocky roadsmeten i en plåt, strö över lite garnering och låt stelna i kylskåpet.  
4. När chokladen har stelat skär du upp din rocky road i mumsbitar! 
 

Jag kommer hem igen till jul.

Hejsan,
Sitter på skolan just nu och skriver på historian samtidigt som jag lyssnar på en massa jullåtar. Julkänslan börjar sakta men säkert sjunka in. Om man ska sammanfatta min dag så ser den ungefär ut så här: Till frukost blev det en kopp glögg en vörtlimpa och en apelsin. När jag kliver av bussen så snöar det ute. Sedan sitter vi och  lyssnar på jullåtar och pratar julklappar. I eftermiddag ska vi disikera en råtta och sedan slutar vi tidigt. Då ska jag och Mos på stan och köpa lite julklappar. 
 
  
  
  
Mina absoluta favorit jullåtar.