Keep your head up.

Hejsan!
Har inte gjort mycket vettigt idag. Varit ute och solat lite, bakat och varit på en långpromenad. Träning ikväll så ska snart fixa lite mat till Mos och mig. Efter träningen blir det kanske lite häng med kim, inget bestämmt än så får se hur det blir!
 
Bjuder på en gammal bild i brist på annat! 

Bildbomb från de senaste veckorna.

 

Sea planet resort & spa FFFF+

Då var det bokat!
 
 
 
 
 
 
 

All through the night

Hej,
Sitter just nu och lyssnar på lite musik. Igår drog jag och Olivia ner på maxi och handlade lite sedan satte vi oss nere vid älven. Drog sedan hem till henne ett tag innan jag for hem där sängen väntade. Idag har jag badat Light och städat lite på mitt rum. Ikväll är det träning vilket känns väldigt skönt då det var en hel vecka sedan jag höll i klubban. Ska även ladda upp lite bilder från telefonen senare, får se om jag orkar dock eftersom det tar en sån himla lång tid!
 
  
Hittade en massa grasiösa bilder som någon tydligen hade lagt ut på våran hemsida!

You're the reason I come home.

Hejsan,
Har haft en liten bloggpaus som ni kanske har märkt. Har jobbat i tre veckor så har egentligen inte haft nått intressant att skriva om. Men nu har jag jobbat klart för denna sommar! Sitter just nu och  lyssnar på musik. Ska dra ut med Olivia om ett tag. Tänkte lägga upp lite bilder från de senaste veckorna sen. Men det blir kanske morgondagens uppdrag. 
Av någon konstig anledning så dras jag till engelska artister, då mina två absoluta favorit är Ed Sheeran och Olly Murs. Men har även fått fyra nya förälskelser nämligen, Noah and the Whale, Mumford & Sons, Ben Howard och Ron Pope. Bland det bästa i musikväg just nu enligt mig!