Do it the way you want,

Hejsan,
Sitter hemma och tittar lite på prinsessbröllopet. Är inte så insatt i kungafamiljen osv. men det är nått lite mysigt fint över detta bröllop. Ska snart åka till Kim och vara lite frisör, ne men ska fixa hennes hår! Gårdagskvällen var hur mysig som helst. Först stod jag, Olivia och Ida och sköt lite brännboll. Sedan drog vi till nydala och satt och chillade på en brygga.


Nu ska jag göra mig klar och fara till Kimpan. Senare ikväll ska vi kanske ha dubbeldejt, jag, Moa, Ida och Olivia. Vi ska kanske dra på tivolit!

What do you want to do?

Hej,
Dagen har bestått av sol och bad med Ida. Vi drog till vollybollplanerna vid nydala och tog första doppet för iår. Sedan låg vi och solade i timmar haha! Ska snart käka middag sedan är planerna lite suddiga inför kvällen, troligtvis blir det lite utemys med Oliven!Try to make it on your own.

Hejsan,
Har precis vaknat. Vi hade planer att fara och ta första doppet idag men vi får se hur det blir med det nu när det inte är lika fint väder som igår. Vi ska nog i alla fall fara och picknicka! Nu sitter jag och pressar frukost och kollar Desperate Housewives.Strawberrys.

Hejsan,
Sitter och väntar på att Moa ska komma hem från träningen. Jag stog över träningen idag eftersom min hals ännu inte är hundra. Dagen har varit ganska soft, har i princip bara legat ute och pressat i solen! Har även gjort nån sorts efterätt som vi strax ska käka. En härlig blandning av maräng, nötter, grädde, choklad och jordgubbar. Man måste ju fira nationaldagen på nått sätt! Ska kanske dra ut på nått med Olivia lite senare ikväll, men vi får se hur det blir!Grattis Moa!

Idag fyller Moa 16 år. Kan inte fatta att hon börjar gymnasiet nu till hösten! Så här kommer lite bilder, några från hennes bal som var igår också då jag var frisör/make-up artist.


Take my breath away.

Hejsan,
Har nyss vaknat, börjar nämligen 11.30 idag. Det känns verkligen att sommarlovet börjar närma sig nu!! Hur skönt som helst. Efter skolan idag måste jag förbi en stund på stan för inhandling av lite grejer. Sedan fara hem för att göra Moas sminkning och hår till hennes bal som är ikväll. Kan inte fatta att hon snart går ut nian och att jag snart bara har ett år kvar av gymnasiet, helt sinnes alltså! Bjuder på en bild av dagens frukost.Blueberry.

Hejsan,
Har nyss kommit hem från träningen. Riktigt skönt att komma igång igen. Imorgonkväll är det brännbollsmatch mot herrlaget som gäller, det ska nog bli riktigt kul. Även om vi kommer få storstryk!! Ska nu hoppa in i duschen och avslutar detta inlägg med att bjuda på en bild av eftermiddagens fika. Blåbärsmilkshake, verkligen det godaste som finns!!I've only just begun

Hej,
Vaknade vid 7 även fast vi har sovmorgon till 12 för såklart hade man tandläkartid 9.20. Så nu sitter jag på stan 2 timmar innan vi börjar och väntar på Olivia. Har bara en lektion idag vilket är skönt. Ikväll är tanken att jag ska vara med på träningen men vi får väl se hur det går. Halsen är "skrövlig" efter båden förkylningen och helgen!!

John De Sohn

Hejsan,
Jag vet inte vart jag ska börja. Gårdagen var helt underbar. Kan klassas som en av de bästa kvällarna i mitt liv. Helt sjukt!! Nause var så mäktiga för de var ju som höjdpunkten för kvällen men om jag ska vara ärlig så var John De Sohn min aboluta favorit under hela helgen. Det går liksom inte att förklara med ord! Även fast vädret var emot oss så hade jag och brudarna verkligen hur roligt som helst!! Bästa på hela kvällen måste vara att jag fångade en John De Sohn t-shirt!! Ja, bättre kan det helt enkelt inte bli!!

June 1

Hejsan,
Gårdagen var helt gudomlig! Först middag hos finaste Oliven sedan en helkväll med galet bra musik och underbara människor. Om jag ska klaga på något måste det vara myggen och att jag har lite småont i fötterna efter att ha blivit trampad på 400 gånger. Men det spelar absolut ingen roll för det var verkligen en helt fantastisk kväll! Så himla kul att det händer nått i Umeå. Hoppas att kvällen blir lika bra, förutsättningarna ser bra ut! Hoppas bara att vi klarar oss från regnet. Olivia och Moa ska komma hit för lite mys och snack sedan ska vi dra vidare bort mot campus för en otrolig kväll! Hoppas att ni har en toppen fortsättning på eran lördag för det ska jag ha!!