Make a difference.

Hejsan!
Har varit fruktansvärt oaktiv på bloggen de senaste dagarna, men har verkligen inte haft något roligt att skriva om överhuvudtaget!  Men igår kväll fick vi främmande hemma då nästan hela tjocka släkten kom från Åre. Så mitt rum är fyllt till bredden med folk, Moa på en madrass på golvet och Wilhelm 7 år i sängen. Men det är bara mysigt tycker jag! Igår hade vi ingen träning så passade på att baka lite, hittade på nån form av ett eget recept och tror faktiskt att de blev helt okej, jag kallar dem Chokladmousse Cupcakes! Blev en hel del mousse över så blev några glas också. 
 
 
Har långdag idag, våran så kallade helvetesonsdag och tror ni inte då att Olivia bestämmer sig för att lämna mig!? Ne men hon och Ida åkte nämligen i morsse till huvudstaden för att se One Directions konsert ikväll. Kan säga att jag är lite avundsjuk, liksom bara själva upplevelsen känns så stor! Riktigt roligt för dem iaf! 
Jag ska nu försöka sätta igång med mitt sista arbete i Engelska 6, vi ska göra en precentation om en person som typ har gjort en skillnad i världen....det kan bli spännande! haha 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback