London by night.

love this

keep chasing what you want.

Hejsan,
Har varit hemma från skolan idag då jag vaknade upp med en dundrande huvudvärk. Så har sovit bort stora delar av denna dag. Men nu känner jag mig bättre, ska dock ändå stå över träningen ikväll och istället försöka komma i säng i tid.
Bjuder på en bild från Turkiet så där i höstmörkret.
 
 

Smile.

 

Friday? Is that you?

Halloj,
Sitter på skolan nu. Fredag idag, wihoo!! Vi har ingen träning idag vilket känns väldigt skönt. Ska dock köra ett bålpass när jag kommer hem. Vi har frivillig träning om vi vill på Iksu med fokus på skott. Men personligen så tycker jag att det kan vara väldigt skönt att få träna själv ibland. Jag älskar att spelar i ett lag och det är skönt för då har man tider då man ska träna och då gör man det. Annars sviker man laget. Om man är helt själv så kan det bli svårt att hitta motivationen att fara ut och löpa och om man inte gör det är det bara en själv som får lida. Men ibland, då och då, så är det skönt att få komma bort från laget och bara fokusera på sig själv. 
 
Inbäddad bildlänk

California.

Hejsan,
Sitter på skolan nu. Har svenska men har lite svårt att koncentrera mig. Sitter nämligen och läser Fanni och Linns bloggar. De är båda i USA för ett utbytesår och jag kan inte annat än avundas dem. En sak jag verkligen ångrar att jag inte har gjort. Verkar verkligen som en helt underbar upplevelse. 
Efter mycket om och men blev det ändå en morotskaka igår och den blev riktigt bra om jag ska vara ärlig. What can I say I'm a baking genius! Nej men skämt åtsido, kändes lite surt att ge bort kakan. Annars idag så har jag inte så mycket planer. Slutar lite tidigare än vanligt idag vilket är skönt. Så ska fara hem och ta igen lite förllorad sömn och kanske även lite plugg och sedan är det träning ikväll...igen.
 
Om ni vill kika in på flickornas bloggar har ni dom HÄR och HÄR! 
 
L.A.
 
Hipster | via Facebook
 
✝
 
 
 

Nothing worth having comes easy.

Hej,
Har nyss kommit till skolan för andra gången idag. Hade engelska imorse och sedan en fett hål så då drog jag hem och käkade lunch. Och nu är jag tillbaka på skolan och inväntar psykologilektionen. Efter skolan ska jag förbi på ica innan det bär hem för lite bakning. Var ett tag sedan jag bakade nu men pappa har beställt en morotskaka till jobbet och då levererar jag ju så klart. Sedan är det träning ikväll och det får vi se hur det går då jag har en hemsk träningsvärk. Inte på nått speciellt ställe utan lite träningsvärk i varenda muskel i hela kroppen. Inte kul, men det ska nog gå bra.
I brist på bilder bjuder jag på 2 bilder från fotningen med laget.
 
 
 
 

♥ ♥ ♥

Hejsan,
Har varit rent ut sagt usel på att blogg den senaste tiden. Ska försöka rycka upp mig. De senast dagarna har i princip bestått av innebandy, plugg och lite mer innebandy. Har både spelat och tittat på inebandy i helgen. Först var vi och tittade på herrarnas match mot Frösön. Måste ju kolla vad Jämtland har att komma med. Blev riktigt spännande och GUIF vann på sudden. Drog sedan till Iksu för att kolla Olivias match. Sedan hade vi match mot Västerslätt på söndagen vilken resulterade i 3 poäng och en hal del blåmärken. Men vad gör man inte för en vinst.
Ja och nu sitter jag här på skolan återigen och vätar på att psykologilektionen ska dra igång. 
 
Inbäddad bildlänk
 

Starships.

Hej,
Sitter hemma och pluggar lite just nu. Träning ikväll, vet dock inte hur det kommer gå eftersom jag typ fuckade up min arm på badmintonen på idrotten idag. Men funkar förhoppningsvis. Sitter just nu och lyssnar på en låt som är på replay på min mobil just nu, nämligen en cover på Nicki Minajs Starships av Conor Maynard. Helt fantastisk underbar är denna låt, är vekligen helt total kär.
 
 
 

Innebandy för hela slanten.

Hejsan,
Igår var vi i Skellefteå och spelade match och åkte därifrån med våra första 3 poäng för säsongen. Vilket kändes väldigt skönt!! Det behövdes verkligen. När jag kom hem däckade jag i princip på en gång så hände inte mycket mer på den dagen! Idag har jag tagit en välbehövd sovmorgon och sitter nu och pluggar lite biologi. Tanken var att vi skulle fara och kolla en innebandymatch i Hörnefors men det blev inte av när vi insåg att vi var för lata för att fara dit när matchen började 11. Så eftermiddagen kommer bli fyld med lite plugg och städning av rummet och sedan ett avsnitt av Bron. 
Bjuder på bilderna vi tog för någon vecka sedan med innebandyn.