New in.

 
 

Wherever you go.

Hejsan,
Har haft en ganska lugn helg. Seriepremiär som slutade med förlust men vad gör det! Igår var vi på födelsedagsfika hos Ida som fyllde 17. Mycket trevligt!! FIck dock fruktansvärt ont i halsen på kvällen vilket resulterade i att jag stod över idrotten idag och ska även skippa träningen ikväll. 
Igår var det den mycket efterlängtade premiären av andra säsongen av Bron. Måste vara en av de bästa serierna genom tiderna. Har alltid lite svårt att sova efter varje avsnitt, men ändå SÅ himla bra! Nu ska jag plugga lite psykologi eftersom vi har prov imorgon.
Kramar.
 
Maggan var ju här på besök i helgen och då passade vi på att ha lite kräftkalas. 
 

Roses are pink...

Vi hade planeringseftermiddag igår så bestämde mig för att baka lite och det resulterade i en citrontårta och blåbärscupcakes med vaniljfrosting. Sedan pratade vi lite med Åre på skype innan min moster kom med bussen. Hon hälsar på över helgen och ska delta i spring en mil vinn en bil! Det skulle även jag innan vi insåg att det krockar med seriepremiären imorgon mot sävar. 
 
Här är i alla fall mina bakverk. Jag hade ingen ide vad jag skulle göra från början men när jag var klar och tog ett steg tillbaka för att titta på dem så insåg jag att det blev värsta bröllopsfeelingen. Så det kan gå. 
 

Fresh Snips.

 
                     
Har du en dålig dag? Då ska du kolla denna video, kan inte sluta skratta!!! 

5.Top 10 favorite songs of all time.

 
1. Give me love - Ed Sheeran
 
2. Perfect for me -  Ron Pope
 
3. Wonderwall - Oasis
 
4. I need your love - Calvin Harris
 
5. Wherever you go - Ron Pope
 
7. Hallelujah - Jeff Buckley
 
8. U.N.I. - Ed Sheeran
 
9. I'm yours - Ron Pope
 
10. Put your records on - Corinne Bailey Rae
 
 
 
 
 

4.Top 10 favorite movies of all time.

1. Alla Pirates of the Caribbean filmerna.
 
2. She's the man.
 
3. Jarhead.
 
4. Grown ups.
 
5. This is 40.
 
6. Jakten på lycka
 
7. Forrest Gump.
 
8.The Avengers.
 
9.Iron Man.
 
10. Savages.
 
Som ni kan se så gillar jag komedier. Det bästa jag vet är när man har haft en jobbig dag och så kan man bara sjunka ner i soffan och sätte på en komedi och så är man på bra humör igen!
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-09-18

Hejsan, 
Sitter hemma och gör lite plugg. Dagen har varit väldigt lugn. Hade engelska på morgonen och sedan slutade jag. Hade nämligen håltimme till 13.05 och en tandläkar tid 13.45 så skulle behöva fara när lektionen började så for hem efter engelskan. I måndags tog vi bilder med laget inför kommande säsong så är taggad på att se hur dom blir. Vi tog både formella bilder och lite mer spexade bilder. Ikväll är det träning så kommer vara hemma vid 11 någon gång. Det är verkligen så kul att träna men det är jobbigt att träna till halv elva och inte vara i säng försen 12-1 nån gång när man ska upp halv 6 dagen efter och orka vara konsentrerad på skolan. Jag låter som ett litet barn men  jag klarar mig inte utan viss timmars sömn. Nu ska jag se om jag får till att slänga ihop något ätbart.
 
 
 
Några bilder från Turkland. 
 

3.Seven secrets.

1. Jag anser absolut inte mig själv att vara en "hipster" men jag har aldrig riktigt fattat fasinationen över Hollister och Abercombie. Förstå mig rätt, det är fina tröja m.m. men det är inget alldeles speciellt över dem. 
 
2. Jag är väldigt självkritisk av mig och blir sällan nöjd med saker jag gör/presterar. 
 
3. Mina celebrity crushes är för nuvarande Channing Tatum, Harry Styles och Liam Hemsworth.
 
4. Jag är väldigt blyg och blir lätt tafatt och klumpig när jag ska prata med helt främmande människor. 
 
5. Jag har ingen aning vad jag vill göra med mitt liv. I'm just jumping along for the ride.
 
6. Det ända jag vet att jag vill göra är att flytta till London och jobba i ett år. 
 
7. Jag älskar människor med humor och har alltid nära till skratt. Sedan går det ju alltid att diskutera hurvida min humor är bra eller inte. Men får du mig att skratta så gillar jag dig! 
 
 
 Hittade 2 vackra bilder på mig och Mos från Turkiet. 

2.Ten random facts about yourself.

1. Jag är besatt av avocado. 
2. Jag älskar mina springtights och om jag kunde skulle jag ha på mig dom all day every day!
3. Jag har en hemsk fobi för fötter och disktrasor.
4. Jag är absolut värdelös på basket. 
5. Nummer 5 är mitt tröjnummer och jag kan inte spela utan det.
6. Jag börjar följa serier men ser aldrig klart dem.
7.  Min absoluta favortitmat är indiskt.
8. Jag KAN inte vara utan min mobil en hel dag. (Tror dock inte det är många som skulle klara av det)
9. Laila och Nigella Lawson är mina höjdare när det kommer till bakning och matlagning. 
10. Jag hade inte kunnat göra denna lista utan lite hjälp av systra mi som vet alla dessa konstiga saker om mig!
 
 
 
 

1. Five most important/memorable childhood memories.

Måste ändå starta med sofiehem. Mycket har hänt där, både minnen för livet och sånt som man helst vill glömma. Måste börja med våran klubb, The Tribe. Ja vi hade alltså en klubb som baserades på TV-serien The Tribe. Det var i fyran/femman någon gång vi startade den. Vi var helt besatta! I alla fall, vi hade ett "klubbhus" om man nu kunde kalla det de. Det var några plankor som låg på marken avgränsade mot omvärlden. Och där satt vi och skrev i vår klubbok och snackade om allt mellan himmel och jord. Det var tider det. 
Nästa minne måste vara när jag och Fanni i femman beslöt oss för att vara världens mest irriterande ungar och gömma oss inne i skolan när sista läraren skulle stänga. De hittade oss som tur var!!
Vi bodde grannar med världens underbaraste familj i många år innan de flyttade till götet, men under tiden de bodde här hade vi så mycket roligt! Vi har en liten skog ovanför där vi bor och i den gjorde vi våran egna lilla trädgård. Vi hade allt från smultron till morötter och sallad. Vi hade även en lite koja och en "uteterass" där. Det var verkligen hur fint som helst och vi lade ner så mycket tid i det! Ett minne för livet. 
På vår baksidan har vi en stor cembratall med stor kottar och inuti dom kottarna finns frön som går och äta och påminner om pinjenötter. SÅ när jag och Moa var yngre brukade vi klättra upp där och plocka dessa kottar! Och jag driver inte om jag säger att tallen är 8-9 meter. Men det var så roligt! 
En av mina absoluta favoritminnen är när vi var hemma hos mormor i Duved och mina mostar och Micke brukar lyfta upp mig och Moa och lägga oss ovanpå skafferiet. För det är som ett enmeters gap mellan taket och skafferiet. Vet inte varför det är ett så starkt minne men det kändes som jag flög när jag låg där uppe. En känsla jag aldrig kännt tidigare!  
 
En gammal bild från när Mos var nyfödd. Vi har alla varit små! 

25 Days Challenge.

Hittade bara en bra list jag tycker var okej, och då var den ju såklart på engelska. Så förhoppningsvis förstår ni, om inte, too bad!!

1.Five most important/memorable childhood memories

2.Ten random facts about yourself

3.Seven secrets

4.Top 10 favorite movies of all time

5.Top 10 favorite songs of all time

6..Super powers you wish you had?

7.List the people in your family and a random fact about them

8.What is one of your favorite quotes?

9.If you could go anywhere in the world, what would it be?

10.10 random things you remember from school

11.What did you want to be when you were a kid?

12.You won 1 million dollars on a game show, what will you do with it?

13. Would you ever smile at a stranger?

14.If you could change your eye color, would you?

15.Do you think you’ll be married in 5 years?

16.Put your music player on shuffle and list the first 10 songs that come up

17.Five favorite actors and five favorite actresses

18.Do you like watching scary movies?

19.Ten things that you could not live without

20.Ten favorite websites

21.Ten favorite games

22.Ten things that you love

23.Five favorite foods and five least favorite foods

24.Ten most influential people/things/events in your life

25.Ten of your wildest dreams


Äntligen.

Hejsan, 
Har inte haft någon lust att skriva de senaste månaderna. Har loggat in på blogg.se och sedan bara suttit där och stirrat på skärmen. 10, 20, 30 minuter passerade och inget hände. Men det är väl sånt som händer alla ibland, man känner inte för det bara. Så enkelt är det. NEJ. Efter att ha suttit och pluggat hela dagen så kände jag bara för att få något sorts utlopp för alla tankar. Komma bort, och vad är då bättre än att sitta framför en dataskärm och knappa lite i sin ensamhet. Nej jag kunde inte komma på nått bättre, därav detta inlägg. 
 
Har som sagt suttit och pluggat i princip hela dagen. Biologiprov imorgon, och det känns faktiskt som jag börjar ha lite koll på läget. Ta i trä. Det ända som lyser upp tillvaron just nu är tanken på att ett stort paket från England just nu är på väg hem till lilla mig. Har äntligen tagit mig själv i kragen och beställt min efterlängtade cardigan från asos och lite annat smått och gott. Tog ett bra tag för mig att få iväg denna beställning men när det väl hände var det ordentligt! Tio produkter totalt tror jag jag kom upp i. 
För att få igång bloggen nu lite efter torkan så har jag bestämmt mig för att göra en sån där 25 days challenge. Så det kommer strax!
 
En gammal bild på Mos och mig!