1. Five most important/memorable childhood memories.

Måste ändå starta med sofiehem. Mycket har hänt där, både minnen för livet och sånt som man helst vill glömma. Måste börja med våran klubb, The Tribe. Ja vi hade alltså en klubb som baserades på TV-serien The Tribe. Det var i fyran/femman någon gång vi startade den. Vi var helt besatta! I alla fall, vi hade ett "klubbhus" om man nu kunde kalla det de. Det var några plankor som låg på marken avgränsade mot omvärlden. Och där satt vi och skrev i vår klubbok och snackade om allt mellan himmel och jord. Det var tider det. 
Nästa minne måste vara när jag och Fanni i femman beslöt oss för att vara världens mest irriterande ungar och gömma oss inne i skolan när sista läraren skulle stänga. De hittade oss som tur var!!
Vi bodde grannar med världens underbaraste familj i många år innan de flyttade till götet, men under tiden de bodde här hade vi så mycket roligt! Vi har en liten skog ovanför där vi bor och i den gjorde vi våran egna lilla trädgård. Vi hade allt från smultron till morötter och sallad. Vi hade även en lite koja och en "uteterass" där. Det var verkligen hur fint som helst och vi lade ner så mycket tid i det! Ett minne för livet. 
På vår baksidan har vi en stor cembratall med stor kottar och inuti dom kottarna finns frön som går och äta och påminner om pinjenötter. SÅ när jag och Moa var yngre brukade vi klättra upp där och plocka dessa kottar! Och jag driver inte om jag säger att tallen är 8-9 meter. Men det var så roligt! 
En av mina absoluta favoritminnen är när vi var hemma hos mormor i Duved och mina mostar och Micke brukar lyfta upp mig och Moa och lägga oss ovanpå skafferiet. För det är som ett enmeters gap mellan taket och skafferiet. Vet inte varför det är ett så starkt minne men det kändes som jag flög när jag låg där uppe. En känsla jag aldrig kännt tidigare!  
 
En gammal bild från när Mos var nyfödd. Vi har alla varit små! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback