Äntligen.

Hejsan, 
Har inte haft någon lust att skriva de senaste månaderna. Har loggat in på blogg.se och sedan bara suttit där och stirrat på skärmen. 10, 20, 30 minuter passerade och inget hände. Men det är väl sånt som händer alla ibland, man känner inte för det bara. Så enkelt är det. NEJ. Efter att ha suttit och pluggat hela dagen så kände jag bara för att få något sorts utlopp för alla tankar. Komma bort, och vad är då bättre än att sitta framför en dataskärm och knappa lite i sin ensamhet. Nej jag kunde inte komma på nått bättre, därav detta inlägg. 
 
Har som sagt suttit och pluggat i princip hela dagen. Biologiprov imorgon, och det känns faktiskt som jag börjar ha lite koll på läget. Ta i trä. Det ända som lyser upp tillvaron just nu är tanken på att ett stort paket från England just nu är på väg hem till lilla mig. Har äntligen tagit mig själv i kragen och beställt min efterlängtade cardigan från asos och lite annat smått och gott. Tog ett bra tag för mig att få iväg denna beställning men när det väl hände var det ordentligt! Tio produkter totalt tror jag jag kom upp i. 
För att få igång bloggen nu lite efter torkan så har jag bestämmt mig för att göra en sån där 25 days challenge. Så det kommer strax!
 
En gammal bild på Mos och mig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback