Lemon Drizzle cake.

Ingredienser:
 
3 ägg
170 g mjöl
2 tsk bakpulver
170 g socker 
170 g smör
110 g florsocker
2 citroner
 
Gör så här:
 
Sätt ugnen på 180 grader. Blanda ägg, mjöl, socker, smör, bakpulver och skalet från 2 citroner. Häll smeten i en bröad form och stoppa in den i ugnen i ca 30-45 minuter. Stick kakan med en sticka, kommer den ut kladdfri är kakan klar att ta ut. Medan kakan är i ugnen blandar du florsockret och juicen från de båda citronerna i en skål. Den ska vara lös och likna en sås mer än frosting. Det är det som kallas drizzle. När kakan tagits ur ugnen och medan den är varm ska den tas ur formen och läggas uppvpå ett fat. Ta sedan en lämplig kniv och stick små hål över hela kakan. Därefter skall såsen hällas över kakan, hålen görs för att det ska vara lättare för såsen att sippra in i kakan.
 
Lycka till!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback