A look back.

Hejsan,
Det var väldigt länge sedan jag skrev något på bloggen nu. Har haft ett uppehåll då jag helt enkelt inte kände för att blogga. Men nu när studenten är nära och saker och ting kommer att förändras kände jag att jag vill föreviga det på något vis. Något som jag kan titta tillbaka på senare och minnas. Nu är det ca 1 månad kvar till studenten och så mycket som ska hinna bli klart. Mycket skoljobb som ska fixas och saker till balen och studenten.
 
Men något som känns väldigt skönt är att jag inte kommer ta studenten och sedan stå där och inte ha någon aning vad jag ska göra. Utan allt är i princip uppstyrt och klart. Den 14 juni åker hela familjen + min moster till Kreta för en vecka i solen. Vilket på något vis kommer symbolisera mitt lilla sommarlov, för i princip direkt efter det börjar jag jobba. Efter att ha sökt x antal jobb runt om i Umeå fick jag ett jobb på Fazer bageri, vilket jag är så tacksam för. Så där ska jag jobba till ungefär i mitten av augusti. Det hela är litte luddigt än eftersom att jag ska vara sommarvikarie och alla anställda inte har bestämmt sin semester än.
 
I vilket fall efter det sker något väldigt spännande som jag är så exalterad över. Håller er lite på halster och skriver detta i ett annat inlägg, mest eftersom att detta inlägg inte ska bli för långt.
 
Avslutar istället detta inlägg med 3 bilder från påsklovet.
 
 
 
 
 
  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback