London Update.

Hejsan, 
Long time no see. Livet rullar på här i London. Vädret är varmt och skönt i jämförelse med hemma i Umeå. Det är sådan där svårt väder där man är lite småfrusen på morgon men fram mot eftermiddagen rinner man bort. Underground svettningar är för tillfället en del av vår vardag. I helgen var det Sannis födelsedag, plutten fyllde äntligen 20. Vi käkade middag på en super mysig italiensk restaurang här i Putney. Vi bytte presenter, (jag fick min försenade b-day present(!!!)) Mycket trevligt var det, sedan drog vi ut till favorit baren Slug i Fulham. Det var en toppen kväll må jag säga. 
 
Nu har denna vecka dragit igång och det känns bra. Fullt upp på jobbat med dessa 2 monster. Måndagar och tisdagar är ganska lugnt då Atty är i skolan och Os på dagis. Jag sitter just nu på golvet i mitt rum och dricker te ur min Hello Kitty mugg och skriver brev. 
 
Hoppas allihopa har en bra start på denna vecka. 
 
Vi for till Esher som ligger ca 30 minuter utanför London. Där finns en bondgård där man får plocka frukt och grönsaker. Atty plockade majskolvar som vi sedan åt till middag.
 
Den här tuffingen har ju börjat skolan också. 
 
Pluttis, Ossy i lekparken här om dagen.
 
Påväg in till Slugy med Sanna och Fabi, 100% roliga!
 
Fika på favoritstället i Putney, Artisan. Är det någon där ute som ska till London så rekomenderas det verkligen. Bästa kaffet i London!
 
Denna pangbrud!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback