Lemon Drizzle cake.

Ingredienser:
 
3 ägg
170 g mjöl
2 tsk bakpulver
170 g socker 
170 g smör
110 g florsocker
2 citroner
 
Gör så här:
 
Sätt ugnen på 180 grader. Blanda ägg, mjöl, socker, smör, bakpulver och skalet från 2 citroner. Häll smeten i en bröad form och stoppa in den i ugnen i ca 30-45 minuter. Stick kakan med en sticka, kommer den ut kladdfri är kakan klar att ta ut. Medan kakan är i ugnen blandar du florsockret och juicen från de båda citronerna i en skål. Den ska vara lös och likna en sås mer än frosting. Det är det som kallas drizzle. När kakan tagits ur ugnen och medan den är varm ska den tas ur formen och läggas uppvpå ett fat. Ta sedan en lämplig kniv och stick små hål över hela kakan. Därefter skall såsen hällas över kakan, hålen görs för att det ska vara lättare för såsen att sippra in i kakan.
 
Lycka till!
 
 
 

On replay.

  
  
  

Goodbye January

Hejsan, 
Fredag vilket egentligen ska kännas skönt. Men när jag vaknade imorse hade jag dånande huvudvärk så det var bara att krypa tillbaka ner i sängen. Så ingen skola på mig idag. Jag vanade igen vid halv 12 och då kändes det lite bättre. Fortfarande mörbultad dock, men efter det har jag gjort lite nödvändiga saker så som skolarbeten och sådant som ska in och har även jobbat på gymnasiearbetet. Det gåt sakta, väldigt sakta framåt. Just nu dricker jag en kopp te och försöker uppdatera lite på mitt CV. 
 
Inbäddad bildlänk
 
Inbäddad bildlänk
 

Because it's getting late.

Söndag idag, och helgen har bara susat förbi. Som vanligt alltså. I fredags kom Kim förbi och vi hade mykväll med B&J's och Johan Falk. Igår hade vi samling 10.30, då vi käkade brunch tillsammans innan matchen började kl 13.00. Slutresultatet blev 2-2 vilket kanske inte var det vi hade tänkt oss men jag var i alla fall nöjd att få börja komma igång igen efter skada. Idag har jag inte gjort mycket vettingt, tog sovmorgon och just nu sitter jag och pluggar lite samtidigt som jag lyssnar på lite gammla godingar.
 
  
  
 
 

Taken away to the dark side.

Hejsan,
Jag sitter hemma just nu och spelar lite på gitarren. Jag är så hungrig men orkar inte palla mig till köket. Så jag tänker sitta här tills någon kommer hem och föder mig! Ikväll är det träning som gäller. Det känns väldigt skönt komma igång igen, kanske inte 100% men att börja jogga igång i alla fall! 
Några bilder från de senaste dagarna!

It can wait.

Heej! 
Sitter hemma i soffan och myser. På tv:n är det handbolls EM Sverige-Kroatien. Lite bubbelvatten, frukt och en tidig kväll är det som gäller. 
It's Friday

Hejsan. 
Fredag idag vilket känns SÅ skönt! Ska förbi tandläkaren i eftermiddag och hämta en ny bettskena eftersom att jag råkade ta av min gamla. Ikväll blir det mys hemma som gäller. Vi har ju match tidigt imorgon. Jag ska ju dock inte spela pga min fantastiska fot. Känns riktigt tråkigt men jag får agera maskot istället! Men nu ska jag återgå till pluggandet. Kramar! 
 LOVE

 

And by the way...

...I just got my iPhone 5s gold!! 
 
Är bara så lycklig att den äntligen är min. Fick ju nämligen ett presentkort på en iPhone 5s i julklapp och igår köpte vi den äntligen. Det är därför Moa ska fara och klippa till våra sim-kort efter skolan. Är bara så glad just nu!!
 

Let it be.

Hejsan.
Sitter på skolan just nu. Har inte gjort något vettigt på hela dagen i princip. Lyckades ju stuka foten igår på matchen. Jag har varit välsignad när det kommer till skador, men stukade fötter verkar förfölja mig. Så idag på skolan hade vi först idrott och jag for endast dit för att vi har fått en ny lärare där. Sedan hade vi en långt hål och nu har vi biologi. I vanliga fall kan jag ju göra saker här men nu var det ju så att vi hade andra delen av en hälsa/återhämtnings labb. Vilket innebär att man ska springa upp och ner för en trappa konstant i 2 minuter. Så det kunde jag inte heller riktigt göra. Så nu sitter jag här och försöker skriva lite på labben även fast jag inte har några resultat att gå efter. Skulle egentligen svänga förbi en snabbis på stan efter skolan men hänns inte så lockande att fara runt där med ett par kryckor. Så pappa ska komma och hämta mig och skjussa hem mig och sedan ska Mos gå förbi på Telia och klippa mitt sim kort och sedan köpa ett mobilfodral till mig. 
sayings | Tumblr
 

Ed Sheeran.

Som ni kanske vet vid det här laget så är jag obsessed av Ed Sheeran. Idag släpper han biljetterna till konserter i England och Irland som går av stapeln i oktober. Det är första gången han turnerar i Europa på 2 år. Snart kommer även fler tourdatum ut runt om i Europa men jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag har ju mina planer om flytten till London och det skulle vara där i spetember, oktober någon gång. Då vet jag inte när han ska spela i Sverige, om han ska spela i Sverige. Så ska jag då köpa biljetter till spelningen i London!? Jag vet inte hur jag ska göra, jag vet bara att jag ska se honom live!!! 
 
 Här kommer 4 av låterna från hans album + dessa är dock från hans Deluxe Edition så dom är inte tillgängliga på spotify i Sverige. Dom är dock 4 av hans absolut bästa låtar så, you should give them a listen! 
  
 
 

On replay.

   
   

2014.

Hejsan,
Var ett tag sedan jag skrev nu, det brukar vara så på loven har jag märkt. Av någon anledning släpper jag allt då. Men kan väl sammanfatta de senaste veckorna lite snabbt. Hade en riktigt härlig jul med en massa god mat och familj och släckt. Vi var ju i Åre så fick även en hyfsat vit jul vilket jag är väldigt nöjd över. Snö är det enda jag riktigt behöver för att julkänslan ska slå till. Vi var i alla fall i Åre till den 29 tror jag, då for vi hem och jag firade in nyåret med en bunt fina brudar. En riktigt rolig kväll. Sedan har jag i princip sovit mig igenom resten av dagara på lovet. Vi bodde ju även på gamlia under några dagar då det var SM.
De senaste dagarna har jag endast försökt att överleva. Har blivit några riktigt sena kvällar vilket inte är så bra när skolan nu har börjat. Så idag känns fredagen så välkommen. Ska klara av idag och sedan kommer jag däcka first thing när jag kommer hem.
 
Bjuder på några bilder från de senaste veckorna.
 
 
Inbäddad bildlänk
 
 
Inbäddad bildlänk