Sjuklingar på Oake Court.

Hejsan,
Dagen började med ett besök hos doktorn. Atticus har troligtvis öroninflamation så vi åkte dit innan dagis. Allt verkade okej och vi fick klartecken att det var okej att lämna honom på dagis. Men vid 1 ringde de från dagis igen och hans feber hade gått upp så slutade även idag med att jag fick hämta dem tidigare. Vi är nu hemma, Atty har sovit i några timmar medans jag och Oswald har lekt och även idag lagat pannkakor då Atty önskade det. Nu sitter vi och tittar på Frozen åter igen och myser i soffan. 
 
Pannkakor och hemmagjort mintte. 

Bath time and Frozen.

Idag har jobb stått på schemat. Pojkarna går i vanliga fall på dagis på tisdagar till ca 16.00 men idag var Atticus lite krasslig så hämtade dem vid 3. Så vi åkte hem och hade mys i soffan med Frozen. Sedan har vi ätit bagels och baked beans. Kvällen avslutade vi med ett bad. Vet ej om det bara är jag som har fått för mig detta men i Sverige badar man barnen varje kväll? För det gör vi här i London. Kan inte minnas att vi badade var kväll när vi var små. I vilket fall som helst har vi det då väldigt kul i badet.
 
 
   

Pancake Day.

Idag är det den internationella pannkaksdagen. Det uppmärksammade vi med pannkakor till frukost. Har typ världens enklaste recept på Amerikanska pannkakor så tänkte dela med mig av det.
 
Amerikanska pannkakor på 5 minuter. 
2 personer:
1 ägg
1 cup mjöl
1 cup mjölk
1 tsk bakpulver
 
Vispa alla ingredienser till en slät smet. Tillsätt där efter valfria tillbehör, ex. choklad, kokos, blåbär, banan, hallon. Bara fantasin sätter gränserna. Jag gjorde mina med mörk och vit choklad. Stek till gyllenbrun ca 1.5 minuter på var sida på svag värme. Jag serverade mina pannkakor med yoghurt med kokosnöts smak och färska blåbär. Simple as. Enjoy!
 
 

Monday night update.

Hejsan, 
Livet rullar på här i London. Det känns att våren nu börjar närma sig. Dagarna blir längre och längre och vi har inte lika mycket nedebörd. Har alltid älskat vintern men det är bra skönt när våren valkas. Helgen har varit väldigt bra och gått i svensk anda. Träffade Sanna i fredags och vi gick till ett litet svenskt bageri i Covent Garden med just namnet Bageriet. Där köpte vi varsin semla och jag kan inte med ord beskriva tillfredsställelsen hos oss när vi satt tänderna i dom. Jag jobbade sedan fredags kvällen men det betydde att Sanna kunde komma till mig och vi beställde pizza och drack vin. Mycket trevligt var det. Och så kom alla hjärtans dag. Vi beslutade oss att vi kunde bättre än att sitta hemma och äta rabatterad choklad så vi bokade biljetter till Fifty Shades Of Grey och sedan blev det utgång i Covent Garden. En helt okej dag och kväll måste jag säga.
Familjen har varit i Bristol över helgen och kom hem i eftermiddags så jag har varit ledig idag på förmiddagen och jobbade sedan eftermiddag. Nu har vi precis ätit middag och jag sitter ed en kopp mint te och lyssnar på gamla Ulf Lundell låter. Har ju som synes inte upptaderat på ett bra tag. Därför tänkte jag låta bilderna från den senaste tiden tala! 
 
För några veckor sedan besökte vi Greenwich som är zone 2 i London men som har stora grönområden och man kan se i princip hela london därifrån. 
 
Fabiola en liten fransk bulldog vid namn Bobo i julklapp, hur freaking söt!?
 
 
För några helger sedan hamnade vi på en rnb konsert i  Hammersmith. Det var en upplevelse.
 
X antal kaffekoppar har intagits och tror jag har hittat bästa kaffestället i London, nämligen här i Putney. Så om ni någonsin hittar ersjälva i London och har galna kaffe cravings ska ni besöka Artistan i Putney. BÄSTA. KAFFET. EVER.
 
Fick även lite hybris efter det att vi köpte semlor och bestämde mig för att prova att baka några. Allt jag kan säga är att torrjäst, jag hatar dig något fruktansvärt!