Down time.

Halloj, 
Dagen har varit jättelugn. Träffade Sannis, fikade, vandrade i lite affärer och så lite jobb på kvällskvisten. Och nu sitter jag i sängen ny duschad med en kopp mint te och lyssnar på lite musik. Mysfaktorn är dessutom out of this world i mitt rum för tillfället. Har på något sätt skaffat mig 5 ljusslingor som hänger och slänger runt om i mitt rum och som om inte det var nog har jag inte 1, 2 utan 7 ljus stående här och där. Det är bara sååå mysigt och nu känner jag att hösten är mer än välkommen! 
Kaffefunderingar

Hejsan, Fint väder här i London idag, soligt och upp emot 20 grader. Atticus är på skolan och i vanliga fall brukar jag efter lämningen av honom ta med Ossy till Babymusic men idag är Lucy ledig och hennes mamma är även här så de tog honom dit. Så jag sitter hemma och dricker andra kaffekoppen för idag. Väntar på Sannis då vi ska träffas på Artisan och äta frukost vilket börjar närma sig lunch.
 
Hoppas ni har en fin onsdag!
 
Vi har en mjölkskummare här som ser ut som en mini vattenkokare ungefär som är toppenbra. Så för tillfället är det nymalet (Archie har en prenumeration på kaffebönor så han får nya olika bönor varje månad) kaffe med skummad mjölk och kanel som gäller. Och färdigmalen kanel ska det inte vara utan jag river lite av en kanelstång över, SÅ gott!
 
 
Henne saknar jag lite extra idag!

London Update.

Hejsan, 
Long time no see. Livet rullar på här i London. Vädret är varmt och skönt i jämförelse med hemma i Umeå. Det är sådan där svårt väder där man är lite småfrusen på morgon men fram mot eftermiddagen rinner man bort. Underground svettningar är för tillfället en del av vår vardag. I helgen var det Sannis födelsedag, plutten fyllde äntligen 20. Vi käkade middag på en super mysig italiensk restaurang här i Putney. Vi bytte presenter, (jag fick min försenade b-day present(!!!)) Mycket trevligt var det, sedan drog vi ut till favorit baren Slug i Fulham. Det var en toppen kväll må jag säga. 
 
Nu har denna vecka dragit igång och det känns bra. Fullt upp på jobbat med dessa 2 monster. Måndagar och tisdagar är ganska lugnt då Atty är i skolan och Os på dagis. Jag sitter just nu på golvet i mitt rum och dricker te ur min Hello Kitty mugg och skriver brev. 
 
Hoppas allihopa har en bra start på denna vecka. 
 
Vi for till Esher som ligger ca 30 minuter utanför London. Där finns en bondgård där man får plocka frukt och grönsaker. Atty plockade majskolvar som vi sedan åt till middag.
 
Den här tuffingen har ju börjat skolan också. 
 
Pluttis, Ossy i lekparken här om dagen.
 
Påväg in till Slugy med Sanna och Fabi, 100% roliga!
 
Fika på favoritstället i Putney, Artisan. Är det någon där ute som ska till London så rekomenderas det verkligen. Bästa kaffet i London!
 
Denna pangbrud!